VOOR HOBBYBOEREN

Hobbymatig bezig zijn met het houden of het fokken van koeien en hun kalveren geeft veel voldoening en veel plezier. Een correcte omgang en verzorging van uw dieren inzake voeding en huisvesting vergroot niet alleen het plezier in uw hobby, maar ook het dierenwelzijn. Hobbyhouders kunnen bij mij terecht voor advisering en praktijktraining op maat inzake omgang, huisvesting, voeding en fokkerijvraagstukken. Dit alles bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving.

 

Runderen raken gestrest en “ongehoorzaam” door de manier waarop wij met hun omgaan en ze verzorgen. Zodra de juiste werkwijze in omgang en verzorging wordt toegepast, zullen uw dieren u vertrouwen en gehoorzamen. Dit alles volgens het principe "wederzijds respect en wederzijds vertrouwen". 

PRESENTATIES AAN GROEPEN

 

Zeer interessant voor iedereen die geïnteresseerd is om een eerste indruk van de Low Stress Stockmanship methode te verkrijgen. Tevens behoren groepspresentaties over huisvesting, voeding en fokkerij tot de mogelijkheden.  Alles in begrijpelijke mensentaal en direct toepasbaar bij uw hobbymatig gehouden runderen en overige kuddedieren.

 

Eerder uitgevoerde opdrachten vindt u onder projecten 1 en projecten 2.